Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Vertrek dr Huitema, komst dr Ter Haar


Per 1 januari verlaat dr Huitema helaas ons team. Ze gaat bevallen van haar 2e kindje en vertrekt richting Leeuwarden met haar gezin. Gelukkig hebben we een opvolger gevonden in de persoon van dr Irene ter Haar.
Lees verder »

Ophalen medicatie


We willen u verzoeken de medicatie zoveel mogelijk op te halen op de vaste ophaaltijden zodat we u zo goed en vlot mogelijk van dienst kunnen zijn. Onze vaste ophaaltijden zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 16.00 en 17.00 uur Liefst op woensdag geen medicatie afhalen. Mocht dit toch nodig zijn dan graag tussen 11.00 en 12.00 uur afhalen.
Lees verder »

Medicatiebeoordeling


We zijn al enige jaren bezig met het beoordelen van het medicatiegebruik bij patiënten die veel medicatie gebruiken. De inspectie heeft de opdracht gegeven om alle patiënten ouder dan 75 jaar die 7 of meer geneesmiddelen gebruiken en een matige nierfunctie hebben goed in kaart te brengen. Als u hiervoor in aanmerking komt ontvangt u een brief van de huisarts. De apothekersassistente zal u thuis bezoeken om alle medicatie door te nemen.
Lees verder »

Keuzetabel bij diabetes type 2


Soms blijft de bloedsuiker te hoog als u tabletten metformine en gliclazide slikt. Dan bespreekt u met uw huisarts de mogelijkheden. Een keuzetabel kan hierbij helpen.
Lees verder »

Vernieuwde Griep Check


De Griep Check is om te kijken of u griep heeft. Na een paar vragen krijgt u een advies of u mogelijk griep heeft. En leest u wat u kunt doen.
Lees verder »

Nieuwsbrief


Wij versturen een aantal keren per jaar een nieuwsbrief, om u op de hoogte te houden van alles in onze praktijk.
Lees verder »

Vitamine DExtra vitamine D nodig? 
Ook als je gezond eet, krijg je niet altijd genoeg vitamine D binnen. ...
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten

Contact

Telefoon 0596-572918
 

Huisartsenpraktijk van Lune

Molenweg 16
9919 AH Loppersum
Telefoon:
0596-572918
Fax:
0596-573046
Spoednummer 0596-571284
Routebeschrijving >