Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Griepvaccinaties


De jaarlijkse griepvaccinaties komen er weer aan. Als u in aanmerking komt voor een griepvaccinatie krijgt een oproep thuisgestuurd.
Lees verder »

Ophalen medicatie


We willen u verzoeken de medicatie zoveel mogelijk op te halen op de vaste ophaaltijden zodat we u zo goed en vlot mogelijk van dienst kunnen zijn. Onze vaste ophaaltijden zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 16.00 en 17.00 uur Liefst op woensdag geen medicatie afhalen. Mocht dit toch nodig zijn dan graag tussen 11.00 en 12.00 uur afhalen.
Lees verder »

Behandeling bij positieduizeligheid


Bij positieduizeligheid (BPPD) wordt u duizelig als uw hoofd snel van houding verandert (zoals bij omdraaien in bed, vooroverbuigen en omhoogkijken). De huisarts kan met u de Epley-beweging doen. Dan gaan de klachten vaak sneller over.
Lees verder »

Stoptober gestart


Op 1 oktober is de Stoptober-campagne begonnen. Rokers en niet-rokers helpen elkaar om 28 dagen te stoppen met roken.
Lees verder »

Stoptober 2017 van start


Ook dit jaar is er weer een Stoptober-campagne. Rokers en niet rokers helpen elkaar om 28 dagen te stoppen met roken. Aanmelden kan vanaf 8 september.
Lees verder »

Meer bewegen maakt gezonder


Meer bewegen maakt gezonder. De kans op een depressie, diabetes, een hartinfarct en een beroerte wordt kleiner. Ook een paar keer per week oefeningen doen die spieren en botten versterken is goed, veel stilzitten juist niet. Dat staat in de nieuwe Beweegrichtlijnen ...
Lees verder »

Alcohol tijdens de introductietijd


Deze week begint in enkele studentensteden de introductietijd. Een mooie en gezellige periode aan het begin van je studietijd. Vaak met alcohol. Kijk voor de effecten van alcohol op je gezondheid en tips op Thuisarts.nl.
Lees verder »

Thuisarts.nl is vernieuwd


Vandaag is een nieuwe versie van Thuisarts.nl gelanceerd. Met de nieuwe omgeving wordt de onafhankelijke en betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid nog beter leesbaar en toegankelijk.
Lees verder »

Antibiotica wel of niet afmaken?


Er is veel media aandacht voor een artikel van Britse artsen, waarin staat dat het afmaken van een antibioticum-kuur niet altijd nodig zou zijn. Het algemene advies om een kuur af te maken geldt echter nog steeds in Nederland. In vergelijking met andere ...
Lees verder »

Nieuwsbrief


Wij versturen een aantal keren per jaar een nieuwsbrief, om u op de hoogte te houden van alles in onze praktijk.
Lees verder »

Vitamine DExtra vitamine D nodig? 
Ook als je gezond eet, krijg je niet altijd genoeg vitamine D binnen. ...
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten

Contact

Telefoon 0596-572918
 

Huisartsenpraktijk van Lune

Molenweg 16
9919 AH Loppersum
Telefoon:
0596-572918
Fax:
0596-573046
Spoednummer 0596-571284
Routebeschrijving >